PRODUSE APICOLE SI APITERAPEUTICE


 

Dr. Ing. Doşteţan Cornelia (Abalaru)Dr. Ing. Doşteţan Cornelia (Abalaru) - membru în Comitetul Director al Societăţii Române de Apiterapie , Doctorat Științe Inginerești - Recoltarea veninului de albine; tehnologii și metode.

   "Despre calitățile produselor apicole fiecare dintre noi am auzit. Pentru a beneficia de remediile acestora, noi, o echipa formata din apicultori profesionisti împreună cu cadre medicale apiterapeute din România și Germania ne-am hotarat să promovăm o serie de produse apicole care, combinate, să amelioreze sau chiar să vindece o serie de afectiuni de care corpul nostru este tot mai afectat. Pentru a avea un rezultat dorit de noi, v-am ruga să ne contactati și să ne împărtășiți afecțiunile dumneavoastra iar noi vă vom îndruma cu profesionalism."

 In camara noastra veti descoperi de la diversele sortimente de miere si produse apicole folosite in medicina pana la cosmetice naturale, toate cu ingrediente oferite de harnicele albine.

MIERE DE ALBINE|PRODUSE APICOLE - apilife.ro

Mierea este un dar divin, este pentru noi asa cum ambrozia era pentru zei.
Beneficiile mierii se cunosc inca din antichitate. Mierea a ramas de-a lungul miilor de ani atat un aliment cat si un medicament.

 

 

           

       

Stiati ca pentru a strange 500mg de miere albinele trebuie sa "sarute" 2 milioane de flori?         

Suntem prezenti in 

Cosul tau

Cosul de cumparaturi este gol

 
 

ApiLife

Telefon:
0745795196

Email:
apilifesibiu@gmail.com


Locul I la Congresul de Apiterapie Pasau Germania-apilife.ro
 


MIERE DE ALBINE|PRODUSE APICOLE